Tukea Seuroille, valmentajille ja pelaajille

Tukea Seuroille, valmentajille ja pelaajille

Seuroille

Seuroissa toimii jo n. 700 päätoimista ja tämän päälle satoja puolipäiväisiä ammattilaisia tärkeissä eri seuratehtävissä. Seurajohtamisen puolella on toimitusjohtajia ja toiminnanjohtajia. Urheilupuolella on mm. urheilutoimenjohtajia, valmennuspäälliköitä, junioripäälliköitä, talenttivalmentajia, valmennuksen osaamisen kehittäjiä sekä monia eri osa-alueiden valmentajia.

Lisäksi seuroissa on paljon muita tärkeitä positioita, kuten esim. hallinnon-, toimiston-, viestinnän-, markkinoinnin- ja myynnin osaajia.

Seuroille on erittäin tärkeää saada rekrytoitua juuri oman seuran identiteetin näköinen ammattilainen. Henkilörekrytoinnit ovat usein pitkiäkin prosesseja, joissa tulee huomioida monia eri asioita. Itse olen saanut sekä rekrytoida, että auttamassa seuroja oikeissa rekrytoinneissa.

Mikäli seurasi tarvitsee tukea seuran pää-/ ototoimisen henkilön rekrytointiin, niin autan mielelläni.

Valmentajille

Tarvitsetko tukea päivittäisen arjen toiminnassa. Mentoria, jolle soittaa kysyäkseen neuvoa tai ihan vain keskustelukaveria. Entä tarvitsetko apua suunnitellessasi tulevaisuuttasi valmentajana kotimaassa tai kenties ulkomailla. Apua myös työpaikan etsinnässä hyvään seuraan. Ole yhteydessä, niin autan mielelläni.

Pelaajille

Tarvitsetko tukea päivittäisen arjen toiminnassa. Seurasi tarjoaa tätä varmasti. Minun tehtäväni on auttaa sinua yksilöllisesti, jotta olet aina sinulle parhaassa seurassa, joka välittää sinusta niin ihmisenä kuin pelaajanakin. Huolehtii sinun sekä jalkapalloilullisista, että sen ulkopuolisista asioista, jotta saat keskittyä täysipainoiseen kehittymiseen edetäksesi pelaajana niin pitkälle kuin siipesi kantaa.

Mikäli tarvitset tukeani, niin autan mielelläni.

Vesa Mäki
Seuramentor
+358 40 591 8859
vesa.maki@seuramentor.fi
seuramentor@gmail.com
www.seuramentor.fi

admin

Vastaa